dinsdag 25 november 2014

CITY TRIPPIN' | PARISPARIS, JE T'AIME <3 Wauw wat was het geweldig. Twee dagen naar een prachtige, geweldige, gave stad met net zulke gave mensen. Vrijdag om 6 uur stonden we op het station, met een beetje slaperige oogjes maar we waren klaar voor het avontuur. Na een lange treinreis waarin we 300 km/uur gingen kwamen we eindelijk aan in PARIJS. Alles is zo Frans en mooi en leuk en geweldig en ik heb er met een brede glimlach rondgelopen. De eerste dag gingen we naar Versailles, en ik heb nooit geweten dat een paleis zo leuk kon zijn. Maar hoe kan het ook anders als er een geweldige fotograaf bij is en wanneer iedereen gek genoeg is om beelden na te doen, who cares what other people think. We hebben die dag ook nog heeeerlijk gegeten bij Chartier en 's avonds.... LE TOUR D'EIFFEL. OP DE TOP. WAUW. Dat was echt gewoon WAUW. Het uitzicht zie je op de bovenste foto, en dan moet je je voorstellen dat het in het echt nog tien keer mooier was. Die avond was perfect. Amsterdam is niet meer de enige stad waar ik verliefd op ben. 

Dit is een kleeeine selectie van de 600 foto's die we hebben, en wat was het moeilijk om te kiezen, want ze zijn allemaal zo leuk. Bijna allemaal dan. Het is altijd leuk om foto's terug te kijken, dan beleef je het allemaal nog een keertje :) 
De tweede dag zijn we uiteraaaard naar het Louvre geweest, we zijn niet voor niets een kunstklas, en wauw dat gebouw is groot. Leuk optrekje. Nadat we daar rond hebben gelopen, af en toe een standbeeldje na hebben gedaan, de Mona Lisa hebben bekeken en uiteindelijk nog wat hebben gegeten zijn we naar Centre Pompidou geweest, museum van de moderne kunst. En daarna was het alweer bijna tijd om terug te gaan naar Amsterdam. We moesten natuurlijk eerst nog wel even bij de MacDonalds wat eten. Het was niet zo lekker als de avond ervoor, maar dat was ook moeilijk te overtreffen. Moe en voldaan hebben we een leuke terugreis gehad met muziek en kaarttrucs en veeel gelach. Als je een coupĂ© voor jezelf wilt hebben moet je gewoon heel hard gaan zingen. 
Ik had nog wel langer willen blijven, het was zo gaaf! Dit was een reisje dat ik niet zo snel meer ga vergeten, en het is nu wel heel erg leuk om kunstmensen op school tegen te komen want WE ZIJN NAAR PARIJS GEWEEEST. Yeaah. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten