zaterdag 11 juli 2015

DANSJES EN ZON


Sinds we twee jaar geleden een keertje zijn wezen picknicken op dit plekje hebben we het geclaimd en is het 'ons plekje'. En volgens mij kun je dat ons ook niet kwalijk nemen want wat is het hier mooi. Dit is het bos waar we vele zondagen hebben doorgebracht en kinderfeestjes gevierd. En tegenwoordig gaan we er zitten en eten en   foto's maken en diepzinnige gesprekken voeren over de vraag of idioot zijn genetisch is of word bepaald door je omgeving. Wij zijn er nog niet over uit. 
topje - zara| broek - zara| schoenen - adidas

Afgelopen donderdag zijn we naar een heerlijk festival bij de Rijn geweest, a.k.a Rijnweek. Vorig jaar hadden we ook het plan om ernaartoe te gaan en nadat we een halfuur hadden gefietst waren we honderd meter van het veld verwijderd en toen begon het te regenen. En dan bedoel ik geen miezerregen. Nee, ik bedoel een stortbui en onweer en een veld dat onder water stond. Dus toen konden we weer dat hele stuk terug fietsen en de avond afsluiten met Mac, we hadden niet veel beters te doen. Dit jaar leek het alsof hetzelfde zou gaan gebeuren, het was de hele dag koud en regenachtig. Maar aan het eind van de middag kwam de zon nog even tevoorschijn en kregen we hoop. En ja hoor, we hebben de hele avond kunnen feesten met geen enkel spatje regen. 
shirtje - zara | short - h&m | schoenen - converse | ketting - h&m

Wat is het toch heerlijk om geslaagd te zijn. Ik heb allerlei h&mbonnen gekregen en deze short is daar een resultaat van. De andere items die ik heb gekocht krijgen uiteraard een keer een plaatsje hier op mijn blog :D En over een aantal weken zal er ook wel weer een uitgebreide post over Parijs komen want over precies een maand zitten we nu net in Parijs. Om 6 uur stappen we op de trein dus als het goed is lopen we dan om deze tijd door the city of lights and love. Gotta love Paris <3

1 opmerking:

  1. Dat plekje ziet er inderdaad heel mooi uit, wat een leuke outfits. En heel veel plezier in parijs!! Liefs. Jonne

    BeantwoordenVerwijderen